Trieu l’opció més còmoda i ràpida per a la vostra reparació: A la nostra botiga, o recollida i entrega a domicili.

Reparador de Mac a Barcelona | Dr Frog

Dr Frog és el teu reparador de Mac a Barcelona de referència. Ens especialitzem en una àmplia gamma de reparacions per al teu Mac, assegurant que cada servei es realitzi amb la màxima qualitat i eficiència. Els nostres tècnics experts estan preparats per a fer front a qualsevol tipus d’avaria, des dels problemes més comuns fins als més complexos, utilitzant sempre recanvis originals per a garantir la compatibilitat i el rendiment del teu dispositiu.

La Importància de triar Dr Frog com a reparador de Mac a Barcelona

Triar un servei tècnic especialitzat com a Dr Frog per a la reparació de la teva Mac és clau per a garantir que el teu dispositiu torni a funcionar com a nou. Dr Frog es distingeix pel seu equip de tècnics certificats, l’ús de recanvis originals i una política de garantia que recolza cada reparació.

 

Característiques diferenciadores de Dr Frog com a servei tècnic reparador de Mac a Barcelona:

Tècnics Certificats

Experts en Mac que garanteixen reparacions precises i eficaces.

Recanvis Originals

Per assegurar la compatibilitat i el rendiment òptim del teu Mac després de la reparació.

Garantia de Reparacions

Dr Frog recolza els seus serveis, oferint tranquil·litat i confiança als seus clients.

Serveis destacats de reparació de Mac a Dr Frog

 

A Dr Frog, ens especialitzem en una àmplia gamma de reparacions per a el teu Mac, assegurant que cada servei es realitzi amb la màxima qualitat i eficiència. Els nostres tècnics experts estan equipats per a fer front des dels problemes més comuns fins als més complexos, utilitzant sempre recanvis originals per a garantir la compatibilitat i el rendiment del teu dispositiu.

MacBook Air del 2011 a 2017

Aquests models destaquen en bateria. De fet, el fabricant recomana canviar la bateria a partir de 600 cicles de càrrega. Quan en altres models es recomana a partir de 1000 cicles carrega. El cicles de càrrega es poden comprovar des del propi ordinador. Es pot trobar aquí: Prem en Sobre aquest Mac. Fes clic en el botó d'Informe del sistema. En l'apartat Maquinari, busca Alimentació. Aquí trobaràs els cicles de càrrega.

MacBook Pro

Els més antics, entre 2010 i 2012, porten disc dur HDD. La seva reparació estrella era canvi de disc dur a SSD i ampliació de RAM. A partir del 2013 fins a 2015 la seva reparació estrella és el trackpad i altaveus. A partir del 2016 la seva reparació estrella és la pantalla i teclat.

MacBook 2015 i 2017

Només reparem aquests dos models de MacBook. La seva reparació més comuna és la substitució de la bateria.

Llista de serveis de reparador de Mac a Barcelona més sol·licitats

Canvi de Bateria

Ideal per a Mac que s'apaguen inesperadament o tenen dificultats per a carregar. També recomanat quan el dispositiu és lent malgrat haver verificat el programari i el disc dur, o quan supera els 600 cicles de càrrega.

Canvi de Teclat

Solucionem problemes de tecles que no responen, caràcters que es teclegen sols, tecles enganxoses o embussades, i problemes amb la retroil·luminació.

Reparació de TrackPad

Per a aquells Macs que el seu TrackPad no respon correctament, té un desplaçament irregular, falta de sensibilitat, o problemes amb el gest multitàctil.

Canvi de Pantalla Completa

Ens ocupem de pantalles trencades, sense retroil·luminació, amb ratlles o taques a  la imatge, o que perden la imatge amb moviments lleus.

Reparacions d'Àudio

Si el teu Mac té problemes de distorsió als altaveus, no funciona el micròfon a les videotrucades, o no reconeix els auriculars en connectar-los, podem ajudar-te.

Substitució de Disc SSD

Per a Macs que no passen del logo en encendre, no arrenquen el sistema, o són extremadament lents fins i tot després de verificar el sistema operatiu.

Reparació de Connectivitat

Solucionem problemes relacionats amb la connexió Wifi i Bluetooth, incloent-hi dificultats per a connectar amb xarxes o dispositius sense fils.

Reparació de Placa Base

Abordem fallades més serioses com l'equip que no encén, RAM danyada, gràfica danyada, sistema de càrrega danyat, o danys per líquids.

Dr Frog es compromet a proporcionar solucions ràpides i efectives per a cadascun d’aquests problemes, assegurant que el teu Mac torni a funcionar al seu màxim potencial. El nostre objectiu és oferir un servei de reparació de confiança que superi les teves expectatives i mantingui el teu dispositiu Apple en les millors condicions. Compta amb Dr Frog perquè el teu Mac torni a ser una eina essencial en la teva vida diària sense interrupcions.

Preguntes freqüents sobre reparació de Mac a Barcelona

Quins models de Mac poden reparar-se a les nostres botigues de Barcelona?

El nostre equip reparador de Mac a Barcelona és capaç de reparar una àmplia gamma de productes Apple, inclosos tots els models de Mac, MacBook, iMac, Mac Mini, i més. Els nostres professionals compten amb anys d'experiència en la reparació d'equips Apple, assegurant una alta qualitat en el servei.

És possible reparar una targeta gràfica d'un Mac a Barcelona?

Sí, reparar la targeta gràfica d'un Mac és un dels serveis oferts per DrFrog. Contacta amb qualsevol de les nostres botigues a Barcelona i estarem encantats d'assessorar-te sobre el procés a seguir per a la seva reparació.

Quant costa la reparació d'un Mac a Barcelona?

Els preus de reparació d'un Mac varien segons el model i el tipus de reparació necessària. En aquesta mateixa web trobaràs un formulari que pots emplenar per a obtenir un preu detallat de la reparació del teu equip, en funció de les seves necessitats concretes.

Dr Frog ofereix reparació de MacBooks a Barcelona?

Per descomptat! Dr. Frog posa a la teva disposició el millor equip humà per a la reparació del teu MacBook. Si vols més informació, no dubtis a contactar-nos i resoldrem tots els teus dubtes.

Puc actualitzar el maquinari del meu Mac a Barcelona?

Sí, l'actualització de maquinari és un servei comunament ofert pels nostres tècnics especialitzats en reparació de Mac. Això inclou actualitzacions com a reemplaçament de disc dur per un SSD i augment de RAM, entre altres serveis de millora del rendiment del teu Mac.

Quins serveis addicionals ofereix Dr Frog?

A més de reparacions comunes com la substitució de pantalla i la reparació de targetes gràfiques, el nostre equip reparador de Mac a Barcelona ofereix una àmplia gamma de serveis que inclouen actualitzacions de maquinari, instal·lació de programari, recuperació de dades, i millores en el rendiment del dispositiu, garantint així una solució integral per a qualsevol problema que pugui presentar el teu equip Apple.

Puc ampliar la capacitat de l'emmagatzematge del meu Mac a Dr frog?

Els MacBooks són coneguts pel seu disseny elegant i el seu rendiment sòlid, però quan es tracta d'expandir la capacitat d'emmagatzematge, la resposta varia segons el model específic.

Alguns models de MacBook permeten ampliar la capacitat d'emmagatzematge, altres estan limitats pel disseny de maquinari i no ofereixen aquesta opció. És important que els usuaris verifiquin les especificacions del model de MacBook. Els MacBook moderns, especialment aquells fabricats a partir de mitjans de 2012 en endavant, lemmagatzematge està soldat a la placa base.

Sempre és recomanable fer una còpia de seguretat completa de les dades abans de fer una ampliació d'emmagatzematge. I recorda: si tens dubtes, consulta'ns abans de prendre una decisió.

Puc ampliar la memòria RAM del meu Mac a Dr frog?

La memòria RAM és un component crucial per al rendiment de qualsevol ordinador, inclosos els MacBooks. Tot i això, la capacitat d'ampliar la RAM varia segons el model específic de MacBook.

Els MacBooks fabricats a partir del 2012 en endavant, especialment els models MacBook Air i MacBook Pro, generalment no permeten l'actualització de la memòria RAM.

Què fer si es vessa liquid sobre el meu MacBook?

És important actuar ràpidament per minimitzar el mal. Aquí hi ha alguns passos que podeu seguir:

  • Apaga el teu MacBook inmediatament.
  • Desconnecta tots els cables.
  • Inclina el teu MacBook cuidadosament perquè el líquid vessat no arribi a placa base. Si és possible, col·loca el teu MacBook cap per avall sobre una tovallola o drap absorbent
  • Deixa que s'assequi.
  • És recomanable portar-lo a un servei tècnic Dr Frog per valorar els danys.

Reparador Mac a Barcelona

Consulta el preu de la teva reparació

Com contactar amb el nostre equip reparador de Mac. Descobreix les nostres botigues a Barcelona.

Per comunicar-te amb nosaltres i rebre el millor servei de reparació de Mac a Barcelona, ​​Dr Frog us ofereix diverses opcions convenients i accessibles. Pots visitar la nostra botiga física per a un diagnòstic immediat, trucar-nos per obtenir assessorament ràpid, o enviar-nos un correu electrònic amb les teves consultes.

 

A més, per facilitar la teva experiència, oferim la possibilitat d’agendar cites en línia a través del nostre lloc web, permetent triar el moment que millor s’ajusti a la teva agenda. Estem compromesos a proporcionar-te solucions eficients i personalitzades, assegurant que el teu Mac torni a estar en perfecte estat amb el mínim inconvenient per a tu.

Demana’ns més informació