Trieu l’opció més còmoda i ràpida per a la vostra reparació: A la nostra botiga, o recollida i entrega a domicili.

Reparador Apple a Barcelona

El teu iPhone o Mac està fora de garantia i necessita reparació?! No et preocupis més!

Dr Frog és el teu reparador Apple a Barcelona. Som un Apple Independent Repair Providers, la teva solució fiable i autoritzada per a totes les teves necessitats de reparació fora de garantia.

Dr Frog - Irp reparador Apple en Barcelona
REPARACIÓ

A la botiga

Demana hora per fer-li una revisió gratuïta al teu terminal o per reparar el teu equip sense esperes. Amb nosaltres, et pots quedar tranquil sabent que el teu dispositiu està en bones mans.
No esperis més i agenda la teva cita ara mateix!

REPARACIÓ

Recollida i entrega

Demana recollida i entrega a domicili i envia’ns el teu equip per fer-li una revisió gratuïta o per reparar. Amb nosaltres, et pots quedar tranquil sabent que el teu dispositiu està en bones mans.

No esperis més i envia el teu equip ara mateix!

Reparador Apple en Barcelona

SOM UN REPARADOR AUTORITZAT PER APPLE

Què són els Apple Independent Repair Providers? Són els centres de reparació autoritzats per Apple que poden fer reparacions oficials per a iPhone i Mac fora de garantia. Amb accés exclusiu a peces d’Apple originals, eines especialitzades, formació avançada i recursos de diagnòstic, els nostres experts estan preparats per tornar la vida al dispositiu Apple.


Des de reemplaçaments de pantalla i bateria per a iPhone fins a reparacions de placa i targeta de vídeo per a Mac, els nostres proveïdors poden manejar una àmplia gamma de reparacions amb la qualitat i el compromís que esperes d’Apple.


A més, oferim les nostres pròpies garanties per oferir tranquil·litat i confiança en cada reparació realitzada. No et conformis amb menys quan es tracta del dispositiu Apple!

Necessites ajuda? Contacta amb nosaltres avui mateix i deixa que els nostres experts s’encarreguin del dispositiu Apple amb la cura i l’experiència que mereix! Confia en els Apple Independent Repair Providers per mantenir els teus dispositius en perfecte estat!

Consulta el preu de la teva reparació

Serveis a empreses

Un dispositiu danyat paralitza l’activitat de qualsevol empresa. Per això, disposar del vostre equip reparador d’Apple a Barcelona és clau per donar una resposta urgent a qualsevol problema que pugui sorgir.

 

A Dr Frog som conscients de la importància de donar solucions ràpides, eficients i professionals.

 

Si necessites informació sobre el nostre servei de reparació i manteniment d’equips Apple per a empreses, omple el formulari de contacte i un dels nostres tècnics et trucarà per resoldre tots els teus dubtes.

Demana’ns més informació

  Anna Ponce
  Anna Ponce
  2024-03-28
  Siempre que tengo algún problema con mi iphone me lo han solucionado rápido y bien. Son muy amables. Lo recomiendo!!
  Jaume Petit
  Jaume Petit
  2024-03-27
  Bon tracte i grans professionals, han reparat el meu ordinador en mes d'una ocasió i tinc plantejat canviar-me el telefon amb ells, gracies DRFrog!
  Feli Ubeda Martin
  Feli Ubeda Martin
  2024-03-27
  me recomendaron dr.frog para solucionar un problema que tenia con mi ordenador desde hace tiempo y donde en otros sitios no me pudieron solucionar, en esta tienda encontre la solución a mi problema y una atención personalizada donde me ayudaron en todo lo que necesitaba gracias Montse y gracias al equipo dr.frog


   Atencion: Recogida por medio de Nacex desde las 09:00 hasta 19:00.