Trieu l’opció més còmoda i ràpida per a la vostra reparació: A la nostra botiga, o recollida i entrega a domicili.

Reparador de mòbils Samsung a Barcelona | Dr Frog

Si tens un smartphone Samsung i busques un servei tècnic de confiança a Barcelona, Dr Frog és la teva solució ideal. Comprenem la importància de tenir un dispositiu funcional al teu dia a dia, per això oferim un servei especialitzat com a reparador de mòbils Samsung a Barcelona.

 

Dr Frog sorgeix com la solució òptima per a aquells que valoren tant la qualitat del servei com la durabilitat de les reparacions als seus dispositius Samsung. La nostra missió és oferir als nostres clients un servei tècnic Samsung de màxima qualitat, en què puguin confiar plenament per a la reparació dels seus smartphones, sense importar el model o la complexitat del problema.

 

El nostre compromís amb l’excel·lència es reflecteix a cada reparació que realitzem. Entenem que el teu telèfon intel·ligent Samsung és més que un simple dispositiu; és una eina essencial per al teu dia a dia, un centre d’entreteniment, i un vincle amb el món. Per això, a l’equip reparador de mòbils Samsung de Dr Frog, tractem cada dispositiu amb molta cura i professionalisme, emprant només peces originals Samsung per garantir la màxima compatibilitat i rendiment. Aquesta dedicació a la qualitat assegura que el vostre dispositiu no només torni a funcionar com a nou, sinó que també mantingui el seu valor i durabilitat al llarg del temps.

 

A més, entenem que el temps és un recurs valuós. Per això, ens esforcem per oferir un servei ràpid i eficient, amb l’objectiu de minimitzar el temps que estàs sense el teu dispositiu. La nostra capacitat per fer reparacions el mateix dia per a problemes comuns destaca el nostre compromís, no només amb la qualitat de la reparació, sinó també amb la conveniència dels nostres clients. A Dr Frog, creiem que un excel·lent servei tècnic no hauria de fer-te mai esperar més del necessari. Amb aquest enfocament centrat en el client, busquem ser el teu reparador de mòbils Samsung a Barcelona. Contacta amb nosaltres i informa’t, sense compromís.

Els nostres serveis com a reparador de mòbils Samsung a Barcelona

Des de pantalles trencades fins a problemes de bateria, passant per errors de programari i més. Fem servir peces originals de Samsung per assegurar que el vostre dispositiu funcioni com a nou després de la reparació. Però encara n’hi ha més: Dr Frog, com a reparador de mòbils Samsung especialitzat, ofereix garantia d’1 any en tots els nostres treballs.

Treballem amb tots els models principals de Samsung, inclòs la sèrie Galaxy S, Galaxy Note, i Galaxy A, garantint una reparació en temps rècord.

 

Motius més freqüents per sol·licitar la reparació del mòbil Samsung

 

Els problemes més habituals a mòbils Samsung i que solen requerir la intervenció del nostre servei tècnic són els següents:

 • Lentitud del telèfon intel·ligent.
 • Bloqueig del telèfon.
 • Pantalla trencada.
 • Problemes de càrrega o de durada de la bateria.

Per què escollir Dr Frog com el teu reparador de mòbils Samsung a Barcelona

 

Triar Dr Frog és triar tranquil·litat. Portem molts anys dedicats a la reparació de smartphones Samsung i utilitzem recanvis originals de la marca. Això és, sens dubte, la millor garantia a l’hora d’escollir un taller on acudir per solucionar qualsevol incidència amb el dispositiu.

 

Aquí et deixem algunes raons per a Dr Frog com a servei reparador de mòbils Samsung a Barcelona:

Tècnics Especialitzats

Tots els nostres tècnics són experts en les avaries més comuns de telèfons intel·ligents de la marca Samsung

Reparacions Ràpides

Oferim serveis de reparació el mateix dia per a problemes comuns, entenent la urgència de tenir el teu dispositiu en òptimes condicions

Garantia de Servei

Totes les nostres reparacions estan cobertes per garantia, assegurant la teva inversió a llarg termini

Preus Competitius

Proporcionem una excel·lent relació qualitat-preu, sense comprometre la qualitat del servei

Treballs més habituals del nostre equip reparador de mòbils Samsung a Barcelona:

Canvi de pantalla

En només 30 minuts, t'emportaràs el teu telèfon intel·ligent amb la pantalla totalment reparada. Solucionem problemes freqüents, com els següents: el tàctil no respon, la pantalla no mostra imatge o presenta taques.

Dr frog ofereix un servei especialitzat de canvi de pantalles Samsung a les nostres dues botigues de Barcelona. Reserva hora o vine a visitar-nos i digues-nos què necessites. Estàs a bones mans!

Canvi de bateria de mòbils Samsung

Recorreu al nostre servei reparador de mòbils Samsung a Barcelona si us trobeu en alguna d'aquestes situacions:

 

 • La bateria baixa molt de pressa.
 • El terminal s'apaga abans d'arribar al 0% de la bateria.
 • La bateria del telèfon intel·ligent no carrega al 100%.
 • El terminal ha estat apagat durant un llarg període de temps i no carrega ni encén.
 • Sobre escalfament del dispositiu.

 

Demana hora i porta'ns el teu mòbil Samsung. Ho tindràs llest en 30 minuts!

Canvi del connector de càrrega

Una altra avaria habitual en qualsevol classe de telèfon intel·ligent és la relacionada amb problemes al connector de càrrega. Porta'ns el teu mòbil Samsung si detectes alguna d'aquestes situacions:

 

 • El terminal no carrega.
 • No podeu connectar el mòbil amb l'ordinador.
 • Càrrega aleatòria o imprecisa.

Canvi de components

Són múltiples els casos en què cal recórrer al nostre equip reparador de mòbils Samsung a Barcelona. Canviem qualsevol peça del teu dispositiu: connectors de càrrega, càmeres, altaveus, antenes Wifi, botoneres, auriculars, etc. Qualsevol component danyat és reemplaçat per peces originals Samsung, assegurant la funcionalitat completa del teu telèfon intel·ligent.

Reparacions de software

Una altra reparació molt comuna a smartphones Samsung a Barcelona és l'actualització o reinstal·lació d'iOS. El temps de reparació estimat és d'1 hora.

 

Símptomes comuns:

 

 • Funcionament lent o bloquejos habituals.
 • El mòbil no arrenca o es reinicia al bucle.

 

Errors de programari que poden aconsellar acudir al nostre servei reparador de mòbils Samsung a Barcelona:

 

 • El wifi/bluetooth no s'activa.
 • L'aplicació de càmera no s'obre.
 • No funciona el 4G/5G.
 • El GPS no funciona.
 • El tàctil no funciona.
 • La bateria baixa massa ràpid, sense motiu aparent.

Preguntes freqüents | Reparació de mòbils Samsung

Com puc identificar el meu telèfon Samsung per a una reparació?

Per identificar el telèfon Samsung, revisa el número de model imprès al panell del darrere del dispositiu, sota el logotip de Samsung. Aquest número és crucial per obtenir especificacions.

Què he de fer si el meu mòbil Samsung es mulla?

Si el teu mòbil Samsung es mulla, és recomanable apagar immediatament, retirar la bateria si és possible, i portar-lo a un reparador de mòbils Samsung a Barcelona com Dr Frog com més aviat millor. Evita utilitzar assecadors de cabell o exposar-lo a calor directa, ja que això podria danyar més el dispositiu.

És possible reparar la pantalla d'un mòbil Samsung pel meu compte?

Reparar la pantalla d'un mòbil Samsung és possible amb les eines i coneixements adequats. Necessitaràs eines específiques com tornavisos, ventoses, i pinces. Si no et sents còmode realitzant la reparació, considera contactar un reparador de mòbils Samsung professional.

Quant costa la reparació d'un mòbil Samsung fora de garantia?

Els costos de reparació per a mòbils Samsung fora de garantia varien segons el tipus de reparació i el model del dispositiu. Contacta amb nosaltres per saber exactament el cost de la reparació del teu telèfon intel·ligent.

Quins serveis ofereix un reparador de mòbils Samsung a Barcelona?

Un reparador de mòbils Samsung a Barcelona ofereix una àmplia gamma de serveis, incloent-hi reparació de pantalles, substitució de bateries, solució de problemes de programari, i molt més.

Com puc protegir el meu mòbil Samsung per evitar futures reparacions?

Per protegir el teu mòbil Samsung i minimitzar la necessitat de futures reparacions, considera fer servir una funda protectora resistent, un protector de pantalla, evitar l'exposició a líquids i temperatures extremes, i seguir les pràctiques recomanades de càrrega i ús.

Reparador mòbils Samsung a Barcelona

Consulta el preu de la teva reparació

Demana hora o visita les nostres botigues a Barcelona.

Confiar en Dr Frog per a la reparació del dispositiu Samsung a Barcelona és optar per un servei professional, ràpid, i garantit. Posa’t en contacte amb nosaltres i torna a gaudir de la teva tecnologia sense interrupcions.

Confiar en Dr Frog per a la reparació del dispositiu Samsung a Barcelona és optar per un servei professional, ràpid, i garantit. Posa’t en contacte amb nosaltres i torna a gaudir de la teva tecnologia sense interrupcions.

Demana’ns més informació

  Explora la nostra oferta de reparacions econòmiques de Samsung a Barcelona i peces de recanvi d’alta qualitat

  Dr Frog, com a servei tècnic especialitzat en la reparació de dispositius Samsung a Barcelona, t’ofereix una opció més accessible, amb peces totalment compatibles amb el teu Samsung i amb el suport de la garantia de qualitat de Dr Frog.

  Al nostre establiment, utilitzem components i pantalles premium, que són els recanvis alternatius de la més alta qualitat per assegurar la millor experiència possible. Aquestes peces són produïdes per fabricants secundaris i estan subjectes als mateixos estàndards de qualitat i rendiment que els recanvis originals.

  La diferència amb el recanvi original és gairebé indetectable. Per exemple, en reemplaçar pantalles de Samsung, és possible que els colors es mostrin una mica menys intensos si es examinen amb molta atenció. No obstant això, per a aquells que desitgin una reparació de baix cost per al seu Samsung i valorin més el funcionament general que detalls menors, aquesta és una opció ideal.

  El nostre compromís amb l’excel·lència es reflecteix en cada intervenció, oferint la mateixa garantia que es proporcionaria amb un recanvi original, a més de la confiança d’un servei fiable i econòmic. Recorda: Dr Frog és el teu especialista en reparacions de Samsung a Barcelona. Així de simple!