Trieu l’opció més còmoda i ràpida per a la vostra reparació: A la nostra botiga, o recollida i entrega a domicili.

Servei tècnic d’ordinadors i mòbils per a empreses a Barcelona 

Un dispositiu danyat paralitza l’activitat de qualsevol empresa. A Dr. Frog, comprenem la importància de mantenir la tecnologia de la seva empresa en perfecte funcionament. Per això, oferim un servei tècnic d’ordinadors i mòbils per a empreses dissenyat específicament per satisfer les necessitats empresarials amb eficiència i professionalitat. Tant si necessites reparar mòbils, tauletes o ordinadors portàtils, som aquí per ajudar-te.

 

A Dr Frog som conscients de la importància de donar solucions ràpides, eficients i professionals

REPARACIÓ

A la botiga

Demana hora per fer-li una revisió gratuïta al teu terminal o per reparar el teu equip sense esperes. Amb nosaltres, et pots quedar tranquil sabent que el teu dispositiu està en bones mans.
No esperis més i agenda la teva cita ara mateix!

REPARACIÓ

Recollida i entrega

Demana recollida i entrega a domicili i envia’ns el teu equip per fer-li una revisió gratuïta o per reparar. Amb nosaltres, et pots quedar tranquil sabent que el teu dispositiu està en bones mans.

No esperis més i envia el teu equip ara mateix!

REPARACIÓ

Servei a domicili

Entenem que el temps és crucial per a les empreses. Per això, oferim un servei a domicili a Sant Gervasi, recollint i lliurant els dispositius directament a la seva oficina per a més comoditat

Sol·licita la teva assistència a domicili!

Descompte exclusiu del 10% en lots de reparacions per a empreses

Per a empreses que necessiten reparar diversos dispositius, oferim un descompte especial del 10% en el total del lot. Aquesta oferta és ideal per a aquelles empreses amb múltiples dispositius que requereixen manteniment o reparació. (Nota: el descompte no s’aplica a reparacions individuals).

Reparacions i avantatges del nostre servei tècnic per a empreses

REPARACIÓ DE MÒBILS I TAULETES

Oferim un servei de reparació especialitzat per a mòbils i tauletes, amb un enfocament particular en dispositius Apple com iPhone i iPad. El nostre servei exprés garanteix que els teus dispositius estiguin llestos en el menor temps possible, perquè puguis continuar amb les teves activitats sense interrupcions prolongades.

REPARACIÓ D’ORDINADORS PORTÀTILS I DE SOBREMESA

Els nostres tècnics estan capacitats per reparar ordinadors portàtils de totes les marques i models. Utilitzem recanvis originals i compatibles de màxima qualitat, per assegurar la millor qualitat i durabilitat en totes les nostres reparacions.

Demana el teu pressupost sense compromís

  Per què triar el servei tècnic d’ordinadors i mòbils per a empreses de Dr Frog?

  Si encara no ens coneixes, et alegrarà saber que som la millor alternativa de partner tecnològic per a empreses, per molts motius:

  • Recanvis de qualitat Utilitzem únicament recanvis originals i compatibles de la màxima qualitat, per assegurar una reparació adequada i prolongar la vida útil dels teus dispositius. Això no només garanteix un millor rendiment, sinó també la seguretat que els seus equips funcionaran com nous.
  • Servei tècnic especialitzat El nostre equip de tècnics està altament qualificat i certificat per realitzar reparacions en una àmplia gamma de dispositius. Ens assegurem que cada reparació es faci amb els més alts estàndards de qualitat.
  • Atenció personalitzada A Dr. Frog, cada client és important. Ens enorgullim d’oferir una atenció personalitzada i un servei al client excepcional. Estem aquí per resoldre qualsevol problema tècnic que puguis tenir, brindant solucions ràpides i efectives.

   

  No deixis que els problemes tècnics interrompin les operacions de la teva empresa. Confia en Dr. Frog per un servei tècnic d’ordinadors i mòbils per a empreses fiable i eficient. Contacta’ns avui mateix per a més informació o per programar una reparació.


   Atencion: Recogida por medio de Nacex desde las 09:00 hasta 19:00.