Trieu l’opció més còmoda i ràpida per a la vostra reparació: A la nostra botiga, o recollida i entrega a domicili.

Tens dubtes?

Al consultori del Dr frog podràs aclarir tots els teus dubtes. Si no trobes la resposta,
vine a una de les nostres botigues de Barcelona o escriu-nos i el doctor et respondrà.

Què és Dr Frog?

Dr Frog és una cadena de botigues especialitzades en servei tècnic de telefonia mòbil i informàtica, a més de la venda d'accessoris d'alta qualitat. Som autoritzats per Apple per a reparacions exprés i experts en la venda de productes Apple recondicionats. També som distribuïdors oficials de marques líders com Apple i Samsung. La nostra marca, Dr frog, es compromet amb el medi ambient en promoure el dret a reparar, oferint segones oportunitats tant a dispositius de clients reparats com als recondicionats de la nostra oferta. Destaquem per la qualitat dels nostres serveis, productes i la professionalitat en les nostres reparacions, sempre fent servir peces originals. El nostre objectiu principal és oferir respostes ràpides, eficients i d'alta qualitat a les necessitats dels nostres clients.

Quin temps es triga a reparar la pantalla del meu iPhone?

A Dr frog, arreglar la pantalla del teu iPhone pot trigar només 30 minuts, encara que els temps poden variar segons la càrrega de treball. Per assegurar-vos un servei ràpid, us suggerim contactar la botiga o visitar el vostre lloc web per programar una cita prèvia.

Les pantalles són originals?

A la nostra empresa, et donem opcions de pantalles per a la reparació dels teus dispositius. Oferim pantalles originals d'alta qualitat i pantalles de còpia prèmium més econòmiques. Pots triar segons les teves necessitats i pressupost.

Les reparacions tenen garantia?

Reparar el teu iPhone amb Dr frog, part del programa IRP d'Apple, no anul·larà la garantia original d'Apple. Mantindràs la mateixa garantia, ja que tenim accés a eines i peces originals d'Apple. Els nostres tècnics certificats per Apple garanteixen reparacions d'alta qualitat seguint els estàndards del fabricant. La teva garantia continuarà vigent, i el dispositiu es repararà amb precisió i qualitat.

Perdo la garantia del meu iPhone en reparar a Dr frog?

Un telèfon mòbil recondicionat és un dispositiu prèviament usat, restaurat per funcionar com a nou i amb un aspecte òptim. Això implica reparar possibles defectes, netejar i, si cal, reemplaçar components. Els smartphones recondicionats són una alternativa econòmica per als que volen un dispositiu d'alta gamma a un preu més assequible.

Quina garantia tenen els equips recondicionats i que cobreix?

Oferim una garantia d'1 any en tots els nostres equips recondicionats que cobreix errors de fabricació o components defectuosos. Així, si experimenteu problemes relacionats amb defectes de fàbrica durant el primer any d'ús, estareu protegit i podreu sol·licitar reparacions o reemplaçament sense costos addicionals.

Com puc protegir el meu mòbil?

Per protegir el mòbil, Dr frog ofereix una solució senzilla i efectiva: funda i protector de pantalla. La funda protegeix la part posterior i les vores, mentre que el protector cuida la pantalla, sent tots dos indispensables, igual que un coixí de seguretat i cinturó de seguretat en un cotxe. La qualitat del producte és crucial, ja que només és efectiu si és d'alta qualitat.

Hauries de considerar una assegurança per al teu mòbil, tauleta o ordinador?

A Dr Frog, sabem que, tot i comptar amb protectors i fundes, els dispositius de vegades es fan malbé. Per això, us suggerim assegurar el vostre telèfon contra trencaments amb la nostra assegurança per a smartphone. Això et permetrà fer reparacions cobertes per l'assegurança a les nostres botigues.