Què fer si el teu iPhone no carrega: Guia de solucions

Qué hacer si tu iphone no carga

Què fer si el teu iPhone no carrega: Guia de solucions

Si el teu iPhone no carrega correctament, la situació pot ser frustrant. No obstant això, hi ha diverses solucions que pots provar abans de considerar l’assistència tècnica. Aquí t’ofereixo una guia detallada sobre com abordar aquest problema comú.

Què fer si el teu iPhone no carrega: Guia de solucions

Un iPhone és un dispositiu de cert valor i, abans de dir-te les principals solucions i el que pots fer si el teu iPhone no carrega, et recordem que és important que no vagis molt més enllà d’una mera comprovació de cadascun d’aquests punts. Si no tens clar el pas següent o, simplement, si veus complicat qualsevol d’ells, si us plau acudeix a un especialista que pugui donar una solució efectiva al teu dispositiu.

Dit això, anem a explicar-te, des de la nostra experiència, quines són les principals solucions i quines comprovacions pots fer per solucionar el problema.

Guia de comprovació si el teu iPhone no carrega

Revisa el cable i l’adaptador de càrrega

Abans d’entrar en pànic, assegura’t que el problema no sigui alguna cosa tan simple com un cable o adaptador defectuós. Examina ambdós accessoris en busca de danys visibles i prova amb un cable o adaptador diferent si és possible.

Neteja del port de càrrega

L’acumulació de brutícia al port de càrrega és una causa comuna per la qual un iPhone no carrega. Usa un raspall de dents sense usar o un raspall antiestàtic per netejar suaument el port. Assegura’t que el telèfon estigui apagat mentre realitzes aquesta neteja per evitar danys. Si no tens molt clar com fer-ho o el problema persisteix, acudeix a un reparador autoritzat d’iPhone perquè ells facin una neteja a fons.

Prova diferents fonts d’energia

Si netejar el port no resol el problema, intenta connectar l’iPhone a diferents fonts d’energia. Prova altres endolls o ports USB si estàs utilitzant un ordinador o un carregador de cotxe. A vegades, el problema pot estar en la font d’energia i no en el telèfon.

Restabliment del dispositiu

Un restabliment forçat pot solucionar problemes de programari que impedeixin la càrrega. Per fer-ho, mantingues premuts simultàniament el botó d’inici i el d’encesa (o el botó de volum i el lateral en models sense botó d’inici) fins que vegis el logotip d’Apple.

Actualitza el programari

Verifica si hi ha actualitzacions de programari disponibles. De vegades, un programari desactualitzat pot causar problemes de càrrega. Vés a Ajustos > General > Actualització de programari i instal·la qualsevol actualització disponible.

Restabliment de fàbrica

Com a últim recurs, si res més funciona, considera restablir el teu iPhone a la seva configuració de fàbrica. Això esborrarà totes les dades, així que assegura’t de fer una còpia de seguretat primer. Novament, et recomanem acudir a un servei tècnic especialitzat si no tens clar com fer la còpia de seguretat del teu dispositiu, per evitar possibles pèrdues de dades. Després de restablir, verifica si el problema de càrrega se soluciona.

Consulta tècnica

Si has intentat totes les solucions anteriors i el teu iPhone encara no carrega, pot ser moment de visitar un tècnic. Porta el teu dispositiu a un proveïdor de serveis autoritzat per Apple com Dr Frog perquè el revisin i diagnostiquin.

Si res del que has intentat haionat tot, aquesta és el que has de fer si el teu iPhone no carrega

La majoria dels problemes de càrrega de l’iPhone es poden resoldre amb passos simples de diagnòstic i solució de problemes a casa. Des de verificar el maquinari fins a netejar el port i actualitzar el programari, aquestes solucions cobreixen la majoria de les bases. Si després de tot l’iPhone segueix sense carregar, llavors és convenient buscar assistència tècnica.

Si ets a Barcelona, recorda que l’equip d’experts de Dr Frog estarà encantat d’analitzar el teu dispositiu i fer que torni a funcionar com abans.