Què fer si l’Apple Watch no s’encén ni carrega

Què fer si l’Apple Watch no s’encén ni carrega

Què fer si l’Apple Watch no s’encén ni carrega

L’Apple Watch és un dispositiu increïblement útil que molts de nosaltres utilitzem diàriament. Tanmateix, pot ser frustrant quan, de sobte, no s’encén ni carrega. Aquest problema pot tenir diverses causes, des d’una simple fallada de càrrega fins a problemes de maquinari més greus. En aquest article, explorarem les possibles solucions i veurem què fer si l’Apple Watch no s’encén ni carrega, perquè puguis tornar a utilitzar el teu Apple Watch sense problemes.

Quan et trobes amb la situació que el teu Apple Watch no respon, hi ha diversos passos que pots seguir per intentar resoldre el problema pel teu compte. Abans d’entrar en pànic, revisa aquestes solucions ràpides i senzilles que podrien ajudar-te a encendre i carregar el teu dispositiu novament. I, com sempre, et recordem que pots contactar en qualsevol moment amb el nostre servei IRP d’Apple i estarem encantats d’ajudar-te a resoldre qualsevol problema amb el teu Apple Watch.

Què fer si l’Apple Watch no s’encén ni carrega? Guia de solucions ràpides

Recorda que mantenir el teu dispositiu i els seus accessoris en bon estat és crucial per al seu funcionament òptim. A continuació, et deixem algunes solucions a seguir si l’Apple Watch no s’encén ni carrega. A més, també et serviran com a guia consells per evitar futurs problemes amb el teu dispositiu.

Verifica el carregador i el cable

Abans d’assumir que el teu Apple Watch té un problema greu, verifica el carregador i el cable de càrrega. Assegura’t d’estar utilitzant el carregador original d’Apple i que ambdós extrems del cable estiguin nets i ben connectats. Si tens un altre carregador compatible, prova’l per descartar problemes amb el cable o l’adaptador.

Neteja i verificació del carregador:

  • Desconnecta el carregador: Desendolla el carregador de l’Apple Watch i de la font d’alimentació.
  • Neteja els contactes: Utilitza un drap suau i sec per netejar els contactes de càrrega a la part posterior del rellotge i al carregador.
  • Revisa el cable: Inspecciona el cable per assegurar-te que no tingui fissures ni danys visibles.
  • Prova amb un altre carregador: Si és possible, prova amb un altre carregador i cable original d’Apple.
  • Connecta el rellotge a diferents fonts d’alimentació, com un port USB d’un ordinador o un adaptador de corrent.

Forçar el reinici de l’Apple Watch

Si el teu Apple Watch continua sense respondre, intenta forçar un reinici. Mantén premuts el botó lateral i la Digital Crown simultàniament durant almenys 10 segons, fins que vegis el logotip d’Apple a la pantalla. Aquest mètode pot solucionar problemes menors del programari que impedeixen que el dispositiu s’encengui.

Passos per forçar el reinici:

1. Localitza els botons: Troba el botó lateral i la Digital Crown al teu Apple Watch.

2. Mantén premuts els botons: Prem i mantén tots dos botons al mateix temps.

3. Espera el logotip: Continua prement fins que aparegui el logotip d’Apple, la qual cosa indica que el rellotge s’està reiniciant.

Desactiva el mode de baix consum i voiceover

De vegades, l’Apple Watch pot semblar que no s’encén si està en Mode de Baix Consum o si la Cortina de Pantalla està activada. Verifica aquests ajustos a l’aplicació Watch al teu iPhone i assegura’t de desactivar-los per veure si el dispositiu respon.

Mode de Baix Consum:

  • Obre l’aplicació Watch al teu iPhone.
  • Ves a “El meu rellotge” > “Bateria”.
  • Desactiva el Mode de Baix Consum.

VoiceOver i Cortina de Pantalla:

  • A l’aplicació Watch, ves a “El meu rellotge” > “Accessibilitat”.
  • Desactiva VoiceOver i Cortina de Pantalla.

Què fer si l’Apple Watch no s’encén ni carrega després de seguir aquests passos

Si després de seguir aquests passos el teu Apple Watch continua sense encendre’s ni carregar-se, pot ser el moment de considerar una revisió més profunda o contactar amb el servei tècnic d’Apple. Recorda que mantenir el teu dispositiu i els seus accessoris en bon estat és crucial per al seu funcionament òptim. A continuació, et deixem algunes solucions addicionals i consells per evitar futurs problemes.